Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Paco Boya demana un debat públic amb Carlos Barrera

Paco Boya ha manifestat la seva disposició a fer un cara a cara o, si s’escau, un debat sectorial entre els diferents candidats dels terçons (circumscripcions araneses). “Aquest ha de ser un debat aclaridor per a la gent, per saber quin projecte es vota i què proposa cada candidat”, ha declarat Boya, que ha argumentat que “cal retornar la campanya al debat de les idees i dels projectes i acabar amb la pràctica de la desqualificació i la mentida que malauradament ha començat a practicar CDA”.

Segons el candidat d’UA, “el que interessa als ciutadans es què passarà amb la sanitat, com se solucionarà la manca de metges, l’assistència domiciliària a la gent gran, els projectes de les infraestructures que necessita Aran o com s’impulsarà la desestacionalització del turisme”.

Paco Boya ha assegurat que “cal un debat que aclareixi quines són les propostes de cada opció política i quins són els candidats que millor representen els sectors socials i econòmics del país”. “Nosaltres estem preparats per aquest debat”, ha reblat.