Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

LES RECORRE EL TRASPÀS A ARAN DE COMPETÈNCIES EN FORMACIÓ LABORAL

L´Ajuntament de Les ha recorregut davant del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya el traspàs de competències de la Generalitat en matèria de formació ocupacional a l´Escola d´Hostaleria al Conselh Generau d´Aran. El consistori considera que la cessió d´aquest centre a l´Administració de la vall no és lícita fins que no es resolgui la demanda que l´equip de govern va presentar l´any passat per recuperar la propietat de l´edifici, cedit fa mès le nou anys a Ensenyament.
“Vam proposar al Conselh que el traspàs esperés que es resolgués la demanda de reversió, però no vam obtindre resposta” va indicar l´alcalde de Les, Emili Medan.
L´alcalde va puntualitzar que aquesta demanda “no pretén recuperar l´edifici per a l´ajuntament, sinó obligar el Govern català a comptar amb el municipi per decidir sobre el seu ús”. L´ajuntament va reclamar la devolució de l´immoble al considerar que la Generalitat havia incomplert el seu compromís de rehabilitar-lo com a escola d´hostaleria, un centre que actualment està en barracons.