Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Francesc Boya: “Lamento que CiU es dediqui a presentar com a iniciatives parlamentàries les propostes que sistemàticament rebutjava quan era al Govern”

El portaveu del grup PSC-CpC a la Comissió de Cultura del Parlament de Catalunya, Francesc Boya, ha lamentat avui que “CiU es dediqui a presentar com a iniciatives parlamentàries les propostes que sistemàticament rebutjava quan era al Govern”, en referència a una proposta sobre les beques que reben els estudiants universitaris pirinencs.

“Contràriament al que CiU va fer durant 23 anys, l´actual Govern ja hi està treballant: aquest curs han rebut beques els estudiants de primer curs de les universitats i per al curs 2005-2006 es faran extensives als estudiants de segon”, ha concretat.

Segons Boya, “el Govern va aplicant paulatinament millores que estarien més avançades si l´herència que vàrem trobar fos millor”. En aquest sentit, “cal valorar les millores que s´han anat introduint des que som al govern, i tenir en compte que moltes d´elles, com és el cas de les beques, estarien més avançades si CiU no haguès bloquejat les nostres iniciatives quan estaven al Govern”.