Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Unitat d’Aran (UA) ha criticat molt durament la utilització de la seu de Convergència Democràtica Aranesa per a la reunió del Conselh Esportiu d’Aran

UA ha criticat molt durament la reunió del Conselh Esportiu d’Aran que es va celebrar ahir a la seu de CDA. El Conselh Esportiu és un òrgan de caràcter públic i ha de ser molt respectuós en la participació de totes les isntitucions al marge del partit polític que les governa. Per aquest motiu, convocar una reunió d’aquestes característiques en la seu d’un partit polític mostr una falta de sensibilitat que atempta contra els principis més elementals de la democràcia.
En aquest sentit, UA critica el funcionament d’aquest Conselh Esportiu que té un caràcter marcadament partidista i que ja ha actuat de la mateixa manera en altres ocasions menystenint la composició plural d’aquest ens.
UA reitera la necessitat de posar fi a aquestes pràctiques de monopoli partidista de les institucions i dotar a la pràctica esportiva d’una nova dinàmica que incentivi la participació de la societat en la pràctica i la gestió esportiva.