Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Unitat d’Aran renauís eth sòn protocòl de relacion damb eth PSC

Dempús de 30 ans de relacion andús partits an renauit aué eth sòn protocòl de relacion dera man dera Secretària Generau d’UA, Maria Vergés, e deth Prumèr Secretari deth PSC, Salvador Illa.

Aguest maitin s’a amiat a tèrme er acte de signatura deth nau protocòl de relacion entre UA e PSC que consolide era relacion entre andús partits, basada ena leiautat e respècte mutuau e ena  autonomia des sues formacions.

Entà Maria Vergés: “UA e PSC representen un clar exemple de coma se pòt gestionar era diversitat deth respècte ençà” e higie que “es govèrns d’UA, coma es deth PSC, son sinonim de solvencia e bona gestion”.

En acte a prenut part tanben Paco Boya, president d’UA, qu’a compartir impresiones damb er expresident José Montilla. Entà Boya “era relacion entre UA e PSC a estat ua relacion d’èxit qu’a permetut qu’era Val d’Aran age auut veu e supòrt enes institucions catalanes”.

Dempús der acte s’a presentat tanben era exposicion ellaborada per UA sus es 41 ans deth partit aranés que se plaçarà ena sedença deth PSC en Barcelona pendent ues setmanes.

An assistit tar acte en representacion d’UA, eth Secretari d’Organizacion, Marc Tarrau, era Secretària de Finances, Anna Vergés, e eth sòn President d’aunor, Arturo Calbeto.

Val d’Aran, 16 de deseme de 2022


Unitat d’Aran renueva su protocolo de relación con el PSC

Después de 30 años de relación ambos partidos han renovado hoy su protocolo de relación de la mano de la Secretaria General de UA, Maria Vergés, y del Primer Secretario del PSC, Salvador Illa.

Esta mañana se ha llevado a cabo el acto de firma del nuevo protocolo de relación entre UA y PSC que consolida la relación entre ambos partidos, basada en la lealtad y respeto mutuo y en la autonomía de sus formaciones.

Para Maria Vergés: “UA y PSC representan un claro ejemplo de cómo se puede gestionar la diversidad del respeto mutuo” y añadía que “los gobiernos de UA, como el del PSC, son sinónimo de solvencia y buena gestión”.

También ha participado en el acto Paco Boya, presidente de UA, que ha compartido impresiones con el expresidente José Montilla. Para Boya “la relación entre UA y PSC ha sido una relación de éxito que ha permitido que la Val d’Aran haya tenido voz y apoyo en las instituciones catalanas”.

Después del acto se ha presentado también la exposición elaborada por UA sobre los 41 años del partido aranés que se situará en la sede del PSC en Barcelona durante unas semanas.

Han asistido al acto en representación de UA, el Secretario de Organización, Marc Tarrau, la Secretaria de Finanzas, Anna Vergés, y su Presidente de honor, Arturo Calbeto.

Val d’Aran, 16 de diciembre de 2022


Unitat d’Aran renova el seu protocol de relació amb el PSC

Després de 30 anys de relació ambdós partits han renovat avui el seu protocol de relació de la mà de la Secretària General d’UA, Maria Vergés, i del Primer Secretari del PSC, Salvador Illa.

Aquest matí s’ha dut a terme l’acte de signatura del nou protocol de relació entre UA i PSC que consolida la relació entre ambdós partits, basada en la lleialtat i respecte mutu i en l’autonomia de les seves formacions.

Per Maria Vergés: “UA i PSC representen un clar exemple de com pot gestionar-se la diversitat del respecte ençà” i afegia que “els governs d’UA, com els de el PSC, son sinònim de solvència i bona gestió”.

A l’acte ha pres part també Paco Boya, president d’UA, que ha compartit impressions amb l’expresident José Montilla. Per Boya “la relació entre UA i PSC ha estat una relació d’èxit que ha permès que la Vall d’Aran hagi tingut veu i suport en les institucions catalanes”.

Després de l’acte s’ha presentat també l’exposició elaborada per UA sobre els 41 anys del partit aranès que se situarà a la seu del PSC a Barcelona durant unes setmanes.

Han assistit a l’acte en representació d’UA, el Secretari d’Organització, Marc Tarrau, la Secretària de Finances, Anna Vergés, i el seu President d’honor, Arturo Calbeto.

Val d’Aran, 16 de desembre de 2022