Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Unitat d’Aran aposta per crear un nou cine en lloc de reformar l’antic

Unitat d’Aran aposta per crear un nou cine a Vielha, en lloc de reformar el vell equipament. El portaveu d’UA – PSC, Joan Riu, ha donat a conéixer la proposta d’UA tot criticant la “incompetència” i “desorientació” de l’Ajuntament (CDA i PP) quan es tracta de millorar els equipaments culturals del municipi.

Segons Riu, l’equip de govern municipal ha decidit destinar més de 500.000 euros a la reforma d’un equipament “antic i totalment obsolet”. D’aquesta manera, “CDA i PP es conformen amb una proposta mediocre i incompleta, que denota clarament la seva falta de projecte pel municipi”.

Joan Riu ha destacat que Unitat d’Aran, en l’anterior legislatura, tenia un projecte molt més ambiciós d’acord amb les necessitats de Vielha per construir un cine – teatre – auditori totalment nou. A més, tenia l’afegit de que el projecte d’UA contemplava la construcció de pisos de protecció oficial i pisos per a joves a la part superior de l’equipament. Al projecte de reforma de l’Ajuntament de Vielha, desapareixen ambdues coses.

Unitat d’Aran – PSC considera que accions com la reforma d’un equipament tan envellit com el del cine de Vielha demostren que “a la nula sensibilitat social que caracteritza a CDA i al PP, s’hi ha de sumar la seva total i absoluta falta de visió i de projecte pel municipi de Vielha e Mijaran”. Per aquesta raó, UA-PSC els ha ofert reconsiderar el seu projecte per tal d’aconseguir “un equipament digne i definitiu per a Vielha”, a l’alçada del que es mereix l’Aran.