Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

UA presente ua naua web damb tota era informacion tad aguestes eleccions municipaus e ath Conselh Generau d’Aran

En aguest espaci se pòt trapar era informacion sus es hemnes e òmes que conformen era equipa d’Unitat d’Aran e que se presentaràn as eleccions tath Conselh Generau d’Aran, tàs municipis e EMD. Un equip format per persones valentes, preparades, comprometudes damb Aran e damb ganes de trabalhar entà arténher un país melhor, a on es persones siguen en centre des politiques e des accions.

Unitat d’Aran a abilitat ena sua web (www.unitatdaran.org) er apartat “Eleccions 23” entà facilitar ara ciutadania tota era informacion sus es candidats e candidates deth partit, autant aqueri que se presenten entàs eleccions deth Conselh Generau d’Aran coma tàs Ajuntaments municipaus e Entitats Municipaus Descentralizades (EMD).


Volem qu’es aranesi e araneses compden damb tota era informacion de cara as eleccions deth pròplèu 28 de mai, en tot presentar as òmes e hemnes que formen part der equip d’Unitat d’Aran” afirmaue era secretària generau d’UA e candidata ara sindicatura d’Aran, Maria Vergés, en tot híger que: “eth nòste partit compde damb un equip d’òmes e hemnes comprometudi damb eth nòste país, valenti e damb ganes de trabalhar entà bastir un futur melhor entà toti, per aquerò volem qu’era nòsta ciutadania les pogue conéisher e saber quin ei eth projècte que prepausam entà arténher ua Val d’Aran a on es persones siguen en centre des accions e es politiques”.

En aguest apartat web traparàs ua petita biografia de cada un des candidats e candidates, atau coma es vediaus e notícies mès importantes d’aguesta. Tota era informacion en: https://eleccions.unitatdaran.org/  

                                                                       Val d’Aran, 11 de mai de 2023

UA presenta una nueva web con toda la información para estas elecciones municipales y al Conselh Generau d’Aran

En este espacio se puede encontrar la información sobre las mujeres y hombres que conforman el equipo de Unitat d’Aran y que se presentarán a las elecciones al Conselh Generau d’Aran, a los municipios y EMD. Un equipo formado por personas valientes, preparadas, comprometidas con Aran y con ganas de trabajar para conseguir un país mejor, donde las personas estén en el centro de las políticas y de las acciones.

Unitat d’Aran ha habilitado en su web (www.unitatdaran.org) el apartado “Elecciones 23” para facilitar a la ciudadanía toda la información sobre los candidatos y candidatas del partido, tanto aquellos que se presentan a las elecciones del Conselh Generau d’Aran, como a los ayuntamientos municipales y Entidades Municipales Descentralizadas (EMD).


Queremos que los araneses y aranesas cuenten con toda la información de cara a las elecciones del próximo 28 de mayo, presentando a los hombres y mujeres que forman parte del equipo de Unitat d’Aran” afirmaba la secretaria general de UA y candidata a la sindicatura de Aran, Maria Vergés, añadiendo que: “nuestro partido cuenta con un equipo de hombres y mujeres comprometidos con nuestro país, valientes y con ganas de trabajar para construir un futuro mejor para todos, por ello queremos que nuestra ciudadanía los pueda conocer y saber cuál es el proyecto que proponemos para conseguir una Val d’Aran donde las personas estén en el centro de las acciones y políticas”.

En este apartado web encontrarás una pequeña biografía de cada uno de los candidatos y candidatas, así como los vediaus y noticias más importantes. Toda la información en: https://eleccions.unitatdaran.org/ 

                                                                       Val d’Aran, 11 de mayo de 2023

UA presenta una nova web amb tota la informació per a aquestes eleccions municipals i al Conselh Generau d’Aran

En aquest espai es pot trobar la informació sobre les dones i homes que conformen l’equip d’Unitat d’Aran i que es presentaran a les eleccions al Conselh Generau d’Aran, als municipis i EMD. Un equip format per persones valentes, preparades, compromeses amb Aran i amb ganes de treballar per a aconseguir un país millor, on les persones estiguin al centre de les polítiques i de les accions.

Unitat d’Aran ha habilitat al seu web (www.unitatdaran.org) l’apartat “Eleccions 23” per a facilitar a la ciutadania tota la informació sobre els candidats i candidates del partit, tant aquells que es presenten a les eleccions del Conselh Generau d’Aran, com als ajuntaments municipals i Entitats Municipals Descentralitzades (EMD).

Volem que els aranesos i araneses comptin amb tota la informació de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig, presentant als homes i dones que formen part de l’equip de Unitat d’Aran” afirmava la secretària general d’UA i candidata a la sindicatura d’Aran, Maria Vergés, afegint que: “el nostre partit compta amb un equip d’homes i dones compromesos amb el nostre país, valents i amb ganes de treballar per a construir un futur millor per a tots, per això volem que la nostra ciutadania els pugui conèixer i saber quin és el projecte que proposem per a aconseguir una Val d’Aran on les persones estiguin al centre de les accions i polítiques”.

En aquest apartat web trobaràs una petita biografia de cadascun dels candidats i candidates, així com els vediaus i notícies més importants. Tota la informació a: https://eleccions.unitatdaran.org/ 

Val d’Aran, 11 de maig de 2023