Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

UA mòstre era sua satisfaccion pes resultats enes eleccions generaus

En Aran era participacion enes eleccions ath Congrès e Senat celebrades ager dimenge a seguit era dinamica generau en tot pujar enquia dètz punts en quauqui municipis aranesi

Pendent eth dia d’ager se celebrèren es eleccions generaus espanhòles que dèren era victòria ath PSOE liderat per Pedro Sánchez. En Aran, eth PSC, guanhèc aguestes eleccions generaus, en tot impausar-se en cinc des nau municipis aranesi, damb un totau de 1.409 vòts.

Paco Boya, secretari generau d’UA afirmaue que, “un govèrn de Pedro Sánchez ei era melhor opcion entà Aran” e higie que “rèptes tant importants entà Aran, coma son es comunicacions, passen per decisions que se prenen en Madrid”.  Atau madeish a remercat que n’aguesti moments “Unitat d’Aran ei eth partit aranés melhor situat tà deféner es interèssi d’Aran en Madrid”.

Aran, 29 d’abriu de 2019

 

UA muestra su satisfacción por los resultados en las elecciones generales

En Aran la participación en las elecciones al Congreso y Senado celebradas ayer domingo ha seguido la dinámica general incrementando hasta diez puntos en algunos municipios araneses

Durante el día de ayer se celebraron las elecciones generales españolas que dieron la victoria al PSOE liderado por Pedro Sánchez. En Aran, el PSC, ganó estas elecciones generales, imponiéndose en cinco de los nueve municipios araneses, con un total de 1.409 votos.

Paco Boya, secretario general de UA afirmaba que, “un gobierno de Pedro Sánchez es la mejor opción para Aran”, y añadía que “retos tan importantes para Aran, como son las comunicaciones, pasan por decisiones que se toman en Madrid”.  Asímismo ha remercado que en estos momentos “Unitat de Aran es el partido aranés mejor situado para defender los intereses de Aran en Madrid”.

Aran, 29 de abril de 2019

 

UA mostra la seva satisfacció pels resultats a les eleccions generals

A l’Aran la participació e les eleccions al Congrés i Senat celebrades ahir diumenge ha seguit la dinàmica general incrementant fins 10 punts en alguns municipis aranesos

Durant el dia d’ahir es van celebrar les eleccions generals espanyoles que van donar la victoria al PSOE liderat per Pedro Sánchez. A l’Aran, el PSC, va guanyar aquestes eleccions generals, imposant-se en cinc dels nou municipis aranesos, amb un total de 1.409 vots.

Paco Boya, secretari general d’UA afirmava que, “un govern de Pedro Sánchez és la millor opció per a Aran”, i afegia que “reptes tant importants per a Aran, com son les comunicacions, passen per decisions que es prenen a Madrid”.  Així mateish ha remarcat que en aquets moments “Unitat d’Aran és el partit aranès millor situat per a defendre els interesos d’Aran a Madrid”.

Aran, 29 d’abril de 2019