Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

SEGONS PACO BOYA, LES CRÍTIQUES DEL SÍNDIC A LES MILLORES EN EQUIPAMENTS LLEVANEUS FOMENTEN L’ENFRONTAMENT I MOSTREN SECTARISME.

El portaveu d´Unitat d´Aran al Conselh Generau d´Aran, Paco Boya, qualifica d´impresentables les critiques que ha expressat el Sindic d´Aran referides a la millora de l´equipament de llevaneus a les localitats de Les i Canejan. Boya explica que aquesta dotació és fruit dels ajuts del Govern de la Generalitat a pobles amb menys de 1000 habitants que tenen problemes d´accés en època hivernal.
En aquesta convocatòria el govern va estimar que els municipis de Les i Canejan, que sumen uns 26 km de carretera local amb un equipament fins ara deficient, eren candidats a optar a aquesta màquina llevaneus.
Resulta sorprenent que el Sindic d´Aran, en lloc d´alegrar-se que els pobles aranesos millorin els equipaments de neteja de neu, critiqui airadament aquests ajuts. Boya ha afirmat que “un cop més al Sindic se li escapa el seu sectarisme en contra els que no comparteixen amb ell partit polític”. El Diputat aranès, ha convidat a tots els municipis aranesos amb carreteres locals a presentar-se a les properes convocatòries del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.