Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

“Queda meridianament clar que en les actuacions urbanístiques i personals del conseller Llena no hi ha res a amagar, res punible, res denunciable”

El diputat del grup PSC-CpC Francesc Boya ha afirmat que, després de la compareixença del conseller d´Agricultura al Parlament, “queda meridianament clar que en les actuacions urbanístiques i personals del conseller Llena a l´Alt Àneu no hi ha res a amagar, res punible, res denunciable”. Boya ha lamentat que CiU exhibeixi una clara “voluntat de desgastar el Govern, i concretament un conseller que ve del Pirineu i del qual n´estem satisfets”. “El que esperen els ciutadans és que les coses de la política es tractin amb rigor”, ha afirmat.

Boya ha mostrat el “ple suport del grup parlamentari” al conseller Llena, i la satisfacció per les explicacions detallades que ha donat sobre les informacions publicades durant els darrers dies. “Més enllà de les imprecisions i oportunisme mediàtic que ha envoltat tota la publicació d´aquest cas, crec que hi ha un consens ben ampli en l´afirmació que les actuacions de l´alcalde Llena van ser ajustades al dret y que no hi ha cap argument per afirmar que hagin existit requalificacions o un aprofitament il·lícit del seu càrrec” , ha dit Boya.

Puig, guionista de telesèrie

Francesc Boya ha afirmat que el portaveu de CiU, Felip Puig, té un nivell molt baix com a jurista, però “tindria un bon futur com a guionista per a les telesèries que fa TV3 a la tarda”. Boya ha suggerit Puig que “parli amb els alcaldes del seu partit, i que expliquin per què han donat suport a Llena: des de la distància, vostè no coneix el territori”.

Per a Francesc Boya, queda clar que “la intenció de CiU és la que és, desgastar el Govern i prou”, amb “denúncies que són un garbuix de fils, en què els arguments es van lligant matusserament”.

“És cert que hi ha coses que estan canviant: ha posat aturador a una situació d´una manca de planificació urbanística, una planificació que vostès no van fer” , ha conclòs Boya.