Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Montilla: “L’habitatge social serà una prioritat del meu Govern i una obligació personal”

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat aquest matí que “l´habitatge social serà una prioritat del meu Govern i una obligació personal”.

Durant la seva intervenció davant militants i simpatitzants socialistes a la Festa de la Rosa, Montilla ha explicat que el Govern progressista que presidirà “tirarà endavant la construcció de 25.000 habitatges de protecció oficial de compra i 25.000 habitatges més de protecció oficial de lloguer” .

El candidat socialista ha dit ben clar que “cal apropar l´Estatut als problemes més importants dels ciutadans” com ara “els problemes que té el jovent per emancipar-se”. I per això ha dit que és una obligació de l´administració “prendre la iniciativa” , com ja ho ha fet el Govern de Pasqual Maragall a través de la construcció de milers d´habitatges.

Montilla encara ha concretat més la seva proposta exposant que, si arriba a la Generalitat, “encetaré una política d´ajuts per a la rehabilitació d´habitatges, amb l´objectiu d´arribar a cent mil famílies en quatre anys” .

Tot plegat, segons el candidat, per continuar endavant amb la política de millora dels barris de Catalunya iniciada pel President Maragall; “seguirem endavant amb la política d´ajuts per les famílies dels 60 barris més degradats del país, a fi i efecte de rehabilitar els seus habitatges i millorar la seva qualitat de vida” , ha dit José Montilla.

Pel candidat dels socialistes catalans, “això és apropar l´Estatut i aquest és el meu projecte de catalanisme social, un projecte d´amor al país i de defensa de les persones” .