Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Montilla es compromet a “que hi hagi un esforç complementari per assegurar la viabilitat de les empreses que treballen en el món rural”

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, José Montilla, s´ha compromès aquest matí a “que hi hagi un esforç complementari per assegurar la viabilitat de les empreses que treballen en el món rural”.

Durant una visita a una explotació ramadera de Vilasana, a Lleida, on també s´ha reunit amb representants del món agrari, Montilla ha assegurat que “l´empresa més important de Catalunya és la família, sobretot en el món rural”. El candidat s´ha mostrat sensible a la feina de les empreses al món rural, que desenvolupen “una tasca, a més d´econòmica, social i mediambiental” , ha dit.

Montilla ha destacat que l´objectiu del PSC pel que fa al món rural, és poder conjugar “el saber fer que els pagesos i ramaders han heretat de generacions i generacions amb la recerca i el desenvolupament” i ha recordat que “els nous reptes del sector han començat a ser una realitat gràcies al Govern progressista, conscient que es tracta d´una peça clau en l´economia” .

A diferència de CiU, no pactarem amb el PP

D’altra banda, José Montilla ha estat rotund en afirmar que “amb el PSC, el PP serà irrellevant a Catalunya”. “Els socialistes no pactarem mai amb el PP”, ha continuat Montilla, “i aquest és un dels aspectes que ens diferencia de CiU” .