Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

MANIFEST : MUNTANYES PEL CANVI

És el canvi que obre la porta a nous temps i nous anhels. És el canvi a favor de les persones, dels pobles, de les ciutats i també el canvi a favor de les muntanyes.

Volem un canvi en el govern de Catalunya: que escolti, que dialogui i que reconegui aquesta Catalunya tan diversa feta de planes, platges i muntanyes.

Som diversos en els paisatges, en els colors, en les cultures, en els costums, i a l’hora som un poble que vol unir-se per ser més gran i mirar el futur amb ambició.

Aquest futur, amb el lideratge de Pasqual Maragall, és el que ens uneix més que mai, perquè és el que ens permetrà fer realitat el somni.

Nosaltres creiem que les muntanyes uneixen. I ens hem trobat al cim del Pedraforca, vinguts d’arreu del país, per manifestar:

ARA és l’hora del canvi, de guanyar un nou govern per a Catalunya, de guanyar les il·lusions renovades, de guanyar un país més amable amb la seva gent, de guanyar un país endreçat capaç de solucionar els seus problemes, un país just capaç de donar oportunitats i equitat per a tothom, un país engrescador capaç de fer participar als seus ciutadans.

Des d’aquesta muntanya que ha vist créixer i fer-se gran el nostre poble de Catalunya, fem bufar ben fort el vent del canvi !!!

Visca les muntanyes de Catalunya !