Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

L’Ajuntament de Naut Aran posposa la redacció i elaboració d’un pla d’emergències municipals i un pla d’actuació de neteja de la neu

en el que a penes s’ha aprovat cap dels punts que proposava UA per tal de fer front a les problemàtiques que s’han patit al municipi aquestes festes nadalenques.

L’equip de govern ha rebutjat l’aprovació d’un pla d’aparcaments i altres infrastructures a quatre anys que es proposava elaborar de forma immediata i que contemplés necessitats i pressupostos. UA proposava crear una comissió formada per membres dels dos grups municipals per tal d’elaborar aquest pla.

L’equip municipal també ha rebutjat la contractació d’un servei de premsa i la creació d’un gabinet de premsa per tal de disposar d’un equip professional per donar resposta al ressò mediàtic que té el municipi als mitjans de comunicació.

D’altra banda, l’equip de govern ha posposat la redacció i elaboració d’un pla d’emergències municipal i un pla d’actuació de neteja de la neu per després de la celebració prèviament d’una reunió informativa entre els dos grups municipals a fi d’elaborar el pla.

Cal destacar que s’ha reconegut que la Val d’Aran no disposa d’un transport públic eficaç i que el servei de recollida d’escombraries del Conselh Generau és inoperant. En aquest sentit, la sol·licitud d’UA d’un pla de transport públic i de recollida d’escombraries ha estat posposada a les explicacions del Síndic de l’Aran en aquests àmbits, punt que han acceptat tots dos grups.

Finalment, l’únic punt aprovat ha estat el de donar suport municipal als alcaldes pedanis de Bagergue i Unha en les negociacions que mantinguin per incrementar el benestar dels seus pobles.

Naut Aran, 3 de febrer de 2004