Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

La Joventut Socialista de Catalunya s’organitza al Pirineu i l’Aran

 

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha celebrat aquest cap de setmana el congrés de federació del Pirineu i l’Aran. Així, la JSC torna a organitzar-se en aquest àmbit territorial amb “energies renovades” i un equip “il·lusionat” per promoure “una nova política al Pirineu, que pensi més en els joves i sigui capaç de plantejar una alternativa de progrés a les opcions conservadores que ara governen els nostres pobles i comarques”, segons el nou primer secretari Marc Tarrau. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha clausurat el congrés, que se celebrava a Vielha i ha presidit Xavier Oriol Granado.

Amb Tarrau, formen la nova executiva la secretària d’Organització, Estefania Quina; i la secretària de Formació i Universitat, Miriam Barrios. “Volem implicar-nos més activament en la defensa d’uns Pirineus més justos i amb més oportunitats de treball i formació per als joves, combatent unes retallades que aquí al Pirineu són encara més traumàtiques, ja que tenim menys població i menys serveis”, segons el nou primer secretari de la JSC del Pirineu i l’Aran.

A més de Pere Navarro, han acompanyat els joves el senador i secretari general d’Unitat d’Aran, Francés Boya; la diputada del PSC al Parlament, Mònica Lafuente; i el portaveu del grup del PSC-Progrés a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Òscar Ordeig. També hi han assistit el secretari d’Acció Política de la JSC nacional, Alejandro Caballero; el secretari d’Organització de la JSC de les Comarques de Lleida, Josep Maria Mòdol; la secretària d’Organització d’UA, Maria Vergés; i l’alcalde de Pineda de Mar i primer secretari de la Federació del PSC del Maresme, Xavier Amor.