Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Juan Riu, candidat d’UA per Vielha e Mijaran

Juan Riu, de 57 anys, diputat i vicepresident quart a la Diputació de Lleida ha quedat proclamat candidat per Unitat d’Aran (UA) pel municipi de Vielha e Mijaran. En un acte obert a la ciutadania celebrat a la seu d’Unitat d’Aran a Vielha, Riu va fer un emotiu al·legat personal i polític sobre el municipi de Vielha e Mijaran i es va mostrar “preparat, il·lusionat, motivat i en contacte permanent amb els veïns i veïnes per afrontar les seves preocupacions i fer realitat les seves expectatives”.

Juan Riu, natural de Vielha i membre fundador i primer president del col·lectiu Llengua Viva, va remarcar que un “canvi de rumb és més necessari que mai a l’Ajuntament de Vielha ja que s’està quedant al darrera de la transformació i impuls que lidera el govern del Conselh Generau i ha quedat totalment superat per la crisi econòmica”. Per Riu, “el conformisme, la inacció i la falta de projecte de l’equip de govern actual els porta a desaprofitar l’enorme potencialitat de la capital de l’Aran, cosa que repercuteix negativament pel municipi i la seva gent”.

Per aquesta raó Juan Riu, amb una trajectòria política de constant dedicació als interessos de Vielha e Mijaran i els seus veïns i veïnes, va fer un al·legat a favor de la política municipal, d’estar al costat dels ciutadans, del seu dia a dia. Juan Riu va ser bomber voluntari durant 35 anys i és l’actual president del Club d’Esquí de la Vall d’Aran, cosa que demostra la seva implicació social i cívica. No en va, Riu va recalcar que li agrada sentir el pols del carrer, escoltar les esperances i les preocupacions de la gent. Per això es proposa “treballar pels ciutadans de Vielha e Mijaran, amb proximitat, honestedat, transparència, responsabilitat i austeritat, valors tots ells que guiaran la meva acció de govern si em feu alcalde”.

L’alcaldable d’Unitat d’Aran per Vielha e Mijaran va concloure l’acte afirmant que es deixarà la pell pels ciutadans de Vielha e Mijaran, i que els espera un futur il·lusionant, un futur que ens ha de permetre somiar.