Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Francesc X. Boya repassa la gestió del Conselh Generau durant aquest exercici i es posiciona envers dos dels temes més candents del Pirineu: la defensa de la vall del Besiberri i el projecte del Conselh Generau d´ampliar la incineradora

El grup parlamentari Socialistes-CpC va presentar a mitjans del mes de maig una proposició no de llei en la que es demanava la protecció mediambiental de la vall del Besiberri, que properament es pot declarar zona perifèrica d´Aigüestortes, i la denegació de qualsevol permís per ubicar en aquest indret una central hidroelèctrica promoguda per l´empresa Ribaeléctrica.
Cal recordar que el passat diumenge es va realitzar una marxa popular cap als llacs de Besiberri en senyal de protesta des d´una de les rutes ubicades prop de la boca sud del Túnel de Vielha.

D´altra banda, el diputat Boya també es referirà al projecte d´ampliació de la incineradora de la Val d´Aran, ubicada a la boca nord, un projecte que pot provocar un impacte visual negatiu i que es troba molt a prop de les captacions que subministren aigua al municipi de Vielha-Mijaran, amb el risc que aquesta ampliació podria suposar.

El diputat aranès respondrà també a tot allò que els mitjans de comunicació li plantegin tot prenent un cafè demà dimecres dia 24 a la Cafeteria Nelson (plaça Ricard Vinyes de Lleida) a partir de les 11.30 hores.

RECORDATORI:
Dia: demà dimecres 24 de juliol
Hora: 11.30 hores
Lloc: Cafeteria Nelson
Acte: roda de premsa a càrrec del diputat del PSC-CpC Francesc X. Boya

Lleida, 23 de juliol de 2007

Carrer Bisbe Ruano, 9, Lleida Tel: 973 26 68 22 Fax: 973 27 47 72
Servei de Premsa i Comunicació (Marina Pujol-650 96 39 10/ mpujol@xarxapsc.net)