Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Els diputats lleidatans al Parlament del PSC Joaquim Llena i Francesc Xavier Boya formaran part de la Comissió Mixta del Senat per a l’aprovació de la reforma de l´Estatut

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha ampliat la Comissió del Congrés fins a 15 representants per al procés d´aprovació de la reforma de l´Estatut a la Cambra Alta.

Així, doncs, els quatre diputats socialistes que s´incorporen a la Comissió Mixta al Senat per a l´aprovació de la reforma de l´Estatut són: Joaquim Llena, Francesc Xavier Boya, Jordi Terrades i Flora Vilalta. La resta de diputats socialistes que la conformaran són: Manuela de Madre, Miquel Iceta, Joan Ferran, Carme Figueras, Àlex Masllorens, Carme Valls, Higini Clotas, Carme Carretero, David Pérez, Lídia Santos i Lluís Miquel Pérez.

Aquesta serà la primera vegada que a la Cambra Alta es parli en aranès ja que el diputat Francesc Xavier Boya es dirigirà a la resta de la Comissió en aquesta llengua en la intervenció prevista al voltant del punt del nou text estatutari que fa referència a les institucions araneses.