Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

El president Montilla i el grup d’Entesa al Senat visiten l’Aran

Com a mostra de suport després dels aiguats del riu Garona

El president José Montilla i els senadors del grup de l’Entesa pel Progrés de Catalunya han visitat, aquest cap de setmana, la Val d’Aran com a mostra de suport a la destinació pirinenca després dels aiguats del dia 18 de juny. Montilla i els parlamentaris han estat acompanyats per autoritats locals i pel secretari general d’Unitat d’Aran i senador aranès, Paco Boya, que els ha mostrat algunes de les zones afectades per les inundacions.

Boya ha destacat que “visites com la de Pere Navarro poc després dels aiguats i aquesta del president Montilla amb els senadors de l’Entesa ajuden a reconèixer la tasca dels aranesos per tornar a la normalitat i fer una crida a que la gent visiti la Vall d’Aran i conegui de primera mà el seu esplendor paisatgístic, patrimonial, gastronòmic, etc.”.

Agilitzar mesures de reparació

El senador ha tornat a instar els Governs de l’Estat i la Generalitat a que agilitzin les mesures necessàries, com un Reial Decret específic encara per aprovar, per tal de resoldre els ajuts a privats així com les inversions que resten per acabar de restablir els serveis i les infraestructures afectats.