Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

CDA fa alcalde de Vielha al candidat perdedor

CDA ha decidit fer mercadeig amb l’Ajuntament de Vielha a l’actuar desesperadament i al preu que sigui per no perdre més poder. Així, no ha dubtat en entregar l’alcaldia durant un temps a l’únic representant del PP que hi ha a la Corporació, amb poc més de 200 vots i l’11 % de representació, la qual cosa converteix Vielha en l’única capital de comarca de Catalunya amb alcalde del PP.

Obeint a interessos exclusivament partidistes, CDA ha rebutjat la proposta de pacte de govern que li ha ofert Unitat d’Aran, que consistia en compartir l’alcaldia a dos anys, així com assumir responsabilitats de govern en totes les àrees de l’executiu municipal.

Unitat d’Aran exigeix que es facin públics i amb total transparència els termes exactes del pacte de CDA i PP sobre totes les condicions i acords a què s’han arribat en la governabilitat de Vielha, especialment en àrees tan importants com l’urbanisme.

Aquest pacte extemporani només pot respondre a l’afany de venjança de CDA contra Unitat d’Aran per haver estat aquesta la força més votada tant al municipi com al conjunt del país i la que presidirà per primera vegada la màxima institució, el Conselh Generau d’Aran.

Ara cal saber, però, com pensa afrontar el nou equip de govern els reptes que ja té plantejats Vielha per als propers quatre anys, com la reobertura de Tuca, el nou poliesportiu o la construcció del Cine-Teatre.

El grup d’Unitat d’Aran a l’Ajuntament de Vielha expressa la seva voluntat d’exercir una oposició serena i exigent amb la tranquil·litat de saber que és la força que compta amb més suport electoral.

Veure el que oferia Unitat d’Aran a CDA.

Veure el que oferia Unitat d’Aran al PP.

Veure el que demanava el PP.