Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Boya: “En lloc de servir els ciutadans d’Aran, Barrera es dedica a la picabaralla partidista”

Paco Boya ha afirmat que “en lloc de servir els ciutadans d’Aran, el Síndic es dedica a la picabaralla partidista” i ha aclarit que Unitat d’Aran es veu en l’obligació de recordar que Barrera, que ara carrega contra Foment i el govern de la Generalitat, va arribar a sol·licitar al 2000 que no es construís el segon túnel. “Exigim al Síndic que s’abstingui de la batalla partidista que va començar en la passada campanya de les eleccions autonòmiques”, ha manifestat. De fet, segons Boya, “el Síndic se suma a la campaya de CiU a nivell de Catalunya per desgastar el govern de l’Estat i de la Generalitat”.
Paco Boya ha insistit: “No és el moment de la picabaralla electoralista, és el moment de servir tots els ciutadans afectats pel tancament del túnel; és la seva obligació i només amb aquesta voluntat de servei ens tindrà al seu costat”.
Mentrestant, Unitat d’Aran, de la mà de l’alcalde Joan Riu i el diputat Paco Boya, ha mantingut contactes permanents amb el secretari d’Estat d’Infraestructures, Víctor Morlán, per fer-li arribar la necessitat de prioritzar una reobertura amb les màximes garanties de seguretat.
Paco Boya ha recordat que en aquest moment més que mai “Aran necessita capacitat de diàleg i d’entesa amb les administracions per impulsar els projectes pendents i respondre als reptes del país”.
El líder d’UA ha felicitat el dispositiu desplegat pels Mossos, Pompièrs, així com el desplegament de mitjans fet fins aquest moment per reduir les afectacions d’aquest accident.