Eth nòste projècte ei Aran. Aran ès tu

Acte de prenuda de possession des Conselhèrs e d’eleccion deth Sindic d’Aran

Aué ena Casa deth Senhor d’Arròs, s’a amiat a tèrme er acte de prenuda de possession des Conselhèrs Generaus e d’eleccion deth Sindic d’Aran.

Paco Boya a estat escuelhut Sindic damb 9 des 13 vòts possibles. En sòn parlament, Boya a remercat qu’er equip de govèrn trabalharà damb dialòg e era man estenuda, e qu’eth principau objectiu d’aguesta legislatura serà melhorar era qualitat de vida des vesins e vesies dera Val d’Aran, en tot prebotjar un país mès just e solidari capable de guardar entath futur ath temps que suenhe era sua memòria e es sues arraïcs.

Aran, 17 de junh de 2019

 

Acto de toma de posesión de los Conselhèrs y de elección del Sindic d’Aran

Hoy en la Casa del Senhor d’Arròs, se ha llevado a cabo el acto de toma de posesión de los Conselhèrs Generaus y de elección del Sindic d’Aran.

Paco Boya ha sido escogido Sindic con 9 de los 13 votos posibles. En su parlamento, Boya ha remarcado que el equipo de gobierno trabajará con diálogo y la mano extendida, y que el principal objetivo de esta legislatura será mejorar la calidad de vida de los vecinos y vecinas de la Val d’Aran, promoviendo un país más justo y solidario capaz de mirar hacia el futuro a la vez que cuida su memoria y sus raíces.

Aran, 17 de junio de 2019

 

Acte de presa de possessió dels Conselhèrs i d’elecció del Síndic d’Aran

Avui a la Casa del Senhor d’Arròs, s’ha dut a terme l’acte de presa de possessió dels Consellers Generals i d’elecció del Síndic d’Aran.

Paco Boya ha estat escollit Síndic amb 9 dels 13 vots possibles. Al seu parlament, Boya ha remarcat que l’equip de govern treballarà amb diàleg i la mà estesa, i que el principal objectiu d’aquesta legislatura serà millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la Vall d’Aran, promovent un país més just i solidari capaç de mirar pel futur alhora que té cura de la seva memòria i les seves arrels.

Aran, 17 de juny de 2019